Team Helios 1

helios1

Boven vlnr: Marcel Groot Hulze (verzorger), Dimitri de Klerk, Bjorn Duteweert, Menno Podt, Mike Gerritsen, Bjorn Groot Hulze, Erce Sahin, Ruben den Hertog (grensrechter)
Midden vlnr: René Achtereekte (leider), Leroy Dijkslag, Jorrit Altena, Richard Achtereekte (assistent trainer), Marco Wilmink (trainer), Joachim Wenners (keeperstrainer), Frank Brok (leider), Djeremy Waslander (aanvoerder), Nick Groot Hulze (verzorger)
Onder vlnr: Bas Dijkhuis, Roald Boone, Ijen Bruinsma, Joel de Jonge, Robert Emaus, Glenn Alberts, Kursad Yilmaz, Serkan Kinaci
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

Sponsorbord SV Helios (zondag) 1

Vanaf heden hangt er een sponsorbord van Helios zondag 1 in de kantine van SV Helios.

En ook jouw naam kan daarop komen te staan. Door een minimale bijdrage van € 50,- word je ''Vrienden van Helios 1'' en komt jouw naam op het sponsorbord.

Ook zijn we nog op zoek naar bedrijven die zich willen inzetten als balsponsor. We zoeken namelijk nog een aantal balsponsoren voor de tweede seizoenshelft.
Voor € 150,- ben je met jouw bedrijf tijdens een thuiswedstrijd de balsponsor! Dit houdt in:

• Bedrijfsnaam wordt omgeroepen voor de wedstrijd
  • Er staat na de wedstrijd een hapje en een drankje klaar
  • Logo van het bedrijf op het sponsorbord

Het bord begint voller en voller te raken en de aanmeldingen stromen binnen, want wie wil nou niet vrienden van SV Helios zijn?

Bedankt namens selectie SV Helios 1

Zondag 30 september: Turkse Kracht 1 - Helios 1

Deze wedstrijd wordt gespeeld bij Helios.

Joomla Template: from JoomlaShack