Wedstrijdoverzicht - toelichting

Op onze vernieuwde website zijn wij voor het wedstrijdoverzicht gebruik gaan maken van de KNVB Programma en Uitslagen Widget. Hiermee wordt het KNVB wedstrijdprogramma automatisch weergegeven op onze website. Enkele verschillen met de oude situatie zijn:

• De officiële wedstrijden (KNVB-beker en competitie) worden weergegeven in 2 categorieën: thuiswedstrijden en uitwedstrijden. Voor het officiële wedstrijdprogramma dient dus op twee plaatsen te worden gekeken.
  • De door Helios toegevoegde wedstrijden (oefenwedstrijden, toernooien etc.) worden in beide categorieën weergegeven.
  • Het weergegeven wedstrijdprogramma is voor een termijn van ca. 2 weken. Dit is de termijn waarvoor de KNVB-wedstrijden definitief zijn vastgesteld. Voor de verspreiding van de voorlopige (half)jaarprogramma's per team zal een ander traject worden gekozen.
  • Bij de teamoverzichten op de site (via de rolmenu’s Senioren, Futsal en Jeugd) worden via de Widget slechts de officiële KNVB-wedstrijden doorgegeven. De geplande oefenwedstrijden en toernooien zijn alleen zichtbaar via “Wedstrijdoverzicht”. Kijk dus ook altijd even daar.
  • Voor de teamnamen in het geval van officiële KNVB wedstrijden worden de bondsnamen van de diverse teams gebruikt. Daardoor komen er in het wedstrijdprogramma een aantal teams met dezelfde naam voor: Helios 2 (resp. zondag, zaterdag en futsal), Helios 3 (eveneens zondag, zaterdag en futsal), Helios 4 (zondag en futsal). Voor meer duidelijkheid over de wedstrijden voor deze teams kan de link naar voetbal.nl gevolgd worden. Hiervoor is registratie vereist, hetgeen echter gratis kan. Ondertussen hebben wij bij de KNVB dit probleem voorgelegd.
  • Tenslotte worden ook de uitslagen van de wedstrijden vermeld. Voor de KNVB-wedstrijden gaat dit automatisch. Voor de overige wedstrijden kunnen ze worden doorgegeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna wij ze kunnen toevoegen.
Joomla Templates: by JoomlaShack