Training mini's start zaterdag 14 september

We gaan weer van start met de mini's training op


zaterdag van 09:00 – 10:00 uur

Dit onder leiding van Jesse en Xander. Twee van onze jeugdleden die ooit ook op deze manier bij SV Helios zijn begonnen. En inmiddels beiden spelend in onze JO17-1.

De mini training is de eerste kennismaking met het voetbal voor de allerjongsten van onze club. Spelenderwijs wordt door middel van oefeningen en onderlinge wedstrijdjes zowel balbeheersing aangeleerd, als ook voetbalervaring opgedaan.
Kennismaken met voetbal maar vooral plezier aan het spel staan hierbij voorop. Al met al wordt hier de basis gelegd voor het voetballen op latere leeftijd. Een basis waar deze kinderen, zo hebben wij inmiddels ervaren, veel profijt van zullen hebben.

Is uw kind op dit moment 7 jaar oud of jonger? Of zijn er vriendjes of vriendinnetjes die graag willen voetballen en 7 jaar of jonger zijn? Kom dan gerust eens meedoen bij de trainingen van de mini's.
Er mag een aantal keren vrijblijvend meegetraind worden. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon langs op zaterdag. We zijn te vinden in de puphoek; dit is achter op het trainingsveld.


Mini's spelen nog geen officiële wedstrijden.

Spannende seizoensstart voor onze Fjes

Zo vroeg in het seizoen en nu al een spannende dag voor onze jongste voetballertjes. Met weinig tot geen trainingsuren in de benen durfden ze het aan …. hun moeders werden uitgedaagd voor een krachtmeting.

Lees meer...

Za. 16 sept.: start training mini's

Zaterdag 9 september 2017 starten de trainingen van de mini's

Tijdstip: 09:00-10:00; plaats: trainingsveld Helios

Informatie via Rob Wolthuis, tel.: 0570-652511

Training talenten in de dop (foto's)

Bij de F-jes - de Helios talenten in de dop - werd er weer druk getraind. Toen de fotograaf langskwam, deden ze net een partijtje "2 tegen een heleboel" :-)

Joomla Template: from JoomlaShack