Impressie Kampioensfilm Helios F1

Van de kampioenen van Helios F1 is door een van de ouders een mooie impressie gemaakt. Deze konden we jullie niet onthouden.

Helios F1, de ware KAMPIOENEN

7 mei 2016, de dag dat Helios F1 de kampioen kon worden ten koste van Colmschate. Het was een mooie ochtend. De weersvooruitzichten waren super. De laatste wedstrijd van het seizoen. Bij winst waren we kampioen, dus mochten we aanvangen op het hoofdveld.
De spanning was van de gezichten af te lezen afgelopen week. Zowel bij de training als voor de aanvang van de wedstrijd. Dit gold overigens niet alleen voor de spelers. De ouders hadden het zichtbaar moeilijk om met hun spanning om te gaan, maar vandaag ging het dan eindelijk gebeuren....

Lees meer...

Helios F1 – Koninklijke UD F1, een meer dan spannend einde

Met de wedstrijd van afgelopen woensdag in de benen werd begonnen aan deze topper, Nummers 1 en 3 zouden het publiek moeten kunnen vermaken (althans op papier gezien). Koninklijke UD is net als Helios in vorm en scoorde de afgelopen wedstrijden makkelijk. Al gauw werd duidelijk dat UD niet was gekomen om van de mat te worden gespeeld; zij zochten direct na de aftrap brutaal de aanval op. Dit resulteerde al vrij snel in de eerste tegengoal, 0-1.

Lees meer...

Helios F1 maakt er een heel spannende en zeer vermakelijke wedstrijd van

Zaterdagochtend, droog, maar met veel wind en af en toe een zonnetje was het weer tijd voor voetbal. Helios F1 trad vandaag aan tegen de Warnsveldse Boys F1. De nummer 1 tegen de nummer 6. De belangen waren overduidelijk, met de juiste dosis inzet moesten we kunnen winnen. Met een flinke wind op de neus werd er afgetrapt. Beide ploegen zoekend naar een opening. Het was Helios die aangaf dat er niets was te halen in Deventer, maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp. Wess gaf met een mooie pass de bal op Thijn. Thijn vergat echter de bal tussen de palen te plaatsen en schoot naast. Dit overkwam ook Sem vZ. Gijs wist, uit een aanval, die werd ingeleid door Jesper ook niet te scoren, maar was erg dichtbij. Hij schoot snoeihard op de lat.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack