B3 pakt de dubbel!

Oef, dat was schrikken! Vrijdagavond nog eens 2 ziektegevallen! Dat bracht het aantal beschikbare spelers op ehhh 8! Gelukkig gingen de Helios raderen direkt werken en konden we Falcko, Jesper, Thijs en Ivo en later nog Johan en Julian aan de selectie toevoegen. Zodoende hoefden we gelukkig de toernooicommissie van sv Twello niet af te bellen.

De eerste 2 wedstrijden moesten we duidelijk wennen aan elkaar. Deze speelden we ternauwernood gelijk tegen Teuge en Twello. In deze 2e wedstrijd sloeg David in een reflex de bal uit het doel. De scheids was coulant, beoordeelde het als "aangeschoten" en legde de bal enkel op de stip. David mocht blijven staan. De pingel was een prooi voor Joris. De 3e wedstrijd tegen Eibergen moesten we winnen voor een finale plek en zulks geschiedde: 1-0. De finale wederom tegen Teuge en deze wedstrijd waren we duidelijk beter: 1-0 dankzij Jesper en een kolossale beker viel ons ten deel!

Dus na het kampioenschap ook de beker: kom daar maar eens om vandaag de dag!

Met dank aan de invallers die het mogelijk maakten toch mee te doen aan het toernooi en de beker mee naar de andere kant van de Ijssel te nemen.

Joomla Template: by JoomlaShack