B3 kampioen in turbulente week

Vorig weekend bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Joris' moeder. Festiviteiten die reeds voorzichtig waren gepland voor de kampioenswedstrijd afgelopen woensdag tegen sv Wissel werden op een laag pitje gezet. Joris wilde wel graag voetballen en had al aangekondigd te gaan scoren voor zijn moeder. Toen hij doelpunt 3 en 4 op fraaie wijze voor zijn rekening nam stond bij menigeen het kippenvel op de armen.

Extra smet op de wedstrijd was de zware blessure voor Matthijs die in een ongelukkig duel zijn been brak. Reeds dezelfde avond werd hij geopereerd. Een spoedig herstel gewenst Matthijs! Hierna was de schik er voor B3 helemaal af en werd de wedstrijd plichtmatig gewonnen.

3 dagen later tegen Victoria Boys konden we op herhaling en werden wat kampioensactiviteiten op touw gezet. De wedstrijd was dan ook veel leuker en na een goede wedstrijd werd er met 0-5 gewonnen. Met dank aan de 3 C2 invallers Tim, Jaro en Steven. 'S-avonds werd bij Helios lekker gebbq-ed en werden alle kampioensteams nog even in het zonnetje gezet. Op 28 mei nog een toernooi en dan zit het seizoen erop.

Joomla Template: by JoomlaShack