JO17-3 (B3)

b3

Boven vlnr: Wilko (leider), Johanna (leider), Jim, Youri, Sylvester, Jurre, Charles (trainer)
Onder vlnr: Mike, Kevin, Jochem, Mitch, Coen, Lorenzo, Bradley, Jesse, Fabian
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

B3 pakt de dubbel!

Oef, dat was schrikken! Vrijdagavond nog eens 2 ziektegevallen! Dat bracht het aantal beschikbare spelers op ehhh 8! Gelukkig gingen de Helios raderen direkt werken en konden we Falcko, Jesper, Thijs en Ivo en later nog Johan en Julian aan de selectie toevoegen. Zodoende hoefden we gelukkig de toernooicommissie van sv Twello niet af te bellen.

Lees meer...

B3 kampioen in turbulente week

Vorig weekend bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Joris' moeder. Festiviteiten die reeds voorzichtig waren gepland voor de kampioenswedstrijd afgelopen woensdag tegen sv Wissel werden op een laag pitje gezet. Joris wilde wel graag voetballen en had al aangekondigd te gaan scoren voor zijn moeder. Toen hij doelpunt 3 en 4 op fraaie wijze voor zijn rekening nam stond bij menigeen het kippenvel op de armen.

Lees meer...

B3 wint van koploper UD

Vandaag de uitwedstrijd tegen koploper UD. Gelukkig was Pieter-Jan er wel bij maar Max K geblesseerd. Lenen bij de B4 dus. Om 11 uur moest het al gebeuren dus dat was even wennen. De voorbereiding was dan ook rommelig: spelers op het verkeerde complex en geen intrapballen. Dat zagen we terug in de 1e helft, dit leek de warming up te zijn. Spelers die dachten rustig een balletje aan te nemen en dan maar eens verder kijken wat met de bal te doen. UD dacht daar duidelijk anders over en kletste er  vol in.

Lees meer...

B3 krijgt B4 op bezoek: Helios thuis .... altijd lastig

Een echte topper op ons eigen sportpark deze zaterdag. Terwijl de zon amechtige pogingen doet om door het wolkendek heen te prikken, lopen 2 Helios-teams zich warm voor een echte clash. B3 krijgt B4 op bezoek. Een enkele argeloze Heliosbezoeker dacht aan een vriendschappelijk potje, maar het was bittere ernst om de punten. De heren kennen elkaar goed. Ze hebben ooit bij elkaar in een team gezeten en kennen elkaar ook van de trainingsavonden. Daar spelen ze regelmatig een potje tegen elkaar. Dan om de eer, nu om de punten. B3 staat eerste met 12 uit 4 en B4 doet het met 6 uit 2 ook goed. Spanning gegarandeerd. Als de spelers en begeleiding klaar zijn om aan de wedstrijd te beginnen moeten zij zich door een haag van supporters een weg banen naar Veld 3. Leiders, trainers en spelers grappen en grollen nog wat met elkaar, maar de ondertoon wordt steeds serieuzer. Het gaat ergens om.

Lees meer...

Meer artikelen...

  1. B3 lekker op dreef ...
Joomla Templates: by JoomlaShack