Spannende derby Helios B1-Colmschate B1

Onterechte winnaar in een spannende derby wedstrijd tussen Helios B1 tegen Colmschate B1. Helios begon vrij sterk in de 1e helft en creëerde een aantal kansen, maar de bal wilde er niet in. Daarentegen creëerde Colmschate vrij weinig, behalve de kans op 0-1 uit een strafschop die geweldig gestopt werd door Luuk Mentink. Helios dicteert de 1e helft, maar doet zichzelf helaas te kort.

De 2e helft kon in principe beide kanten op. Na verkeerd uitverdedigen 2 minuten na rust, leiden we in principe zelf de tegenaanval in en scoort Colmschate 0-1. Ons spel wordt iets onrustiger, maar we blijven strijden en Jorrit maakt terecht de 1-1 in de 66e minuut. We willen meer en blijven ervoor gaan. De wedstrijd wordt opener en er komen meer kansen aan beide kanten. Toch, uit een lange bal vanaf de middenlijn stuitert de bal de 16 meter gebied in en niemand grijpt in. Lees goed, we zitten al in de 80e minuut dus einde wedstrijd in principe, de bal stuitert, niemand grijpt in en de bal valt onverdiend in ons doel: 1-2. Denk dat Colmschate al blij zou zijn met de 1-1 en dat zou denk ik ook meer een terechte uitslag zijn.

Toch trots op de jongens, hard gewerkt, goed gevoetbald en alles gegeven, dus er valt niks te verwijten. Beetje zuur, maar goed, soms moet je een beetje geluk hebben en dat hadden wij vandaag helaas niet.

Prettig feestdagen allemaal en een gezond oud en nieuw jaar.

Joomla Templates: by JoomlaShack