RDC B1D - Helios B1 1-9

Zaterdag 14 november spelen we tegen de nummer 3 op de ranglijst RDC B1.
RDC is de competitie sterk begonnen dus het wordt op papier een zware klus voor Helios.

Om 12.00 uur trappen we af op een uitstekend kunstgrasveld bij RDC. Vanaf het begin zetten we veel druk op RDC en domineren de hele wedstrijd door. Binnen 20 minuten had het al zeker 3 a 4 nul moeten staan maar net zoals vele wedstrijden ervoor krijgen we uit het niets in de 22e minuut de 1-0 tegen. Onbegrijpelijk het zal toch niet waar zijn. Vol vertrouwen gaan we verder al was het niet altijd makkelijk want de tegenstander speelde te hard, soms zelfs gemeen. De scheidsrechter hielp ook niet erg mee dus dat kon nog wat worden.

Achterin stond het als een blok. Pepijn, Ruben in het centrum als 2 stoere bouwvakkers, Robin en Jürgen speelden vanaf de back plaatsen als vleugel spelers. Achter de verdediging stond Daniel als een rots in de branding te keepen, straalt rust uit en voetbalt mee. Nick P en Jorrit spelen prima als controleur op het middenveld. Niels kan híerdoor trek- en sleurwerk uitvoeren om extra kracht te geven aan de voorhoede met zijn passen en rushes. Voorin werkt Evert als een paard als rechts buiten en is Nick B niet te stoppen in de spits met zijn snelheid en fysieke kracht. En Bjorn, ja wat moet ik zeggen, dit was eindelijk weer eens zijn dag. Zijn acties lukten weer als vanouds en hij scoorde liefst 5 keer. Verder een zeer sterke bank; Ijen die de hele week ziek was geweest had in de tweede helft natuurlijk ook een belangrijke bijdrage. Sem die in principe zo in de B1 mee kan spelen werd gespaard voor zijn eigen wedstrijd in de C1 om 15.00 uur. Kortom een zeer tevreden coach, een uitstekende team prestatie in deze harde en beladen wedstrijd.

Top prestatie jongens, een uitstekende team prestatie geleverd met uiteindelijk 9 doelpunten. Wie ze maakt is voor mij niet zo belangrijk, wel dat je elkaar helpt om dit te kunnen uitvoeren. Hard werken als collectief en elkaar bedienen op zijn sterke punten dus top.

Doelpunten: Bjorn 5x, Nick B 1x, Jorrit 1x, Ruben 1x, Robin 1x

Joomla Templates: by JoomlaShack