Helios B1 sluit het seizoen 2015/2016 definitief af met een activiteit, we gaan paintballen! (+ foto's)

We verzamelen ons zondagmiddag om 16.00 uur bij de Scheg, vanaf daar fietsen we richting de Schipbeek om te gaan paintballen. Al weken kijken de spelers hierna uit, sluipen of tijgeren door de bossen en onverwachts iemand uit het veld schieten. Het was goed opletten want overal zaten sluipschutters verstopt of je werd in een hoek gedreven en onder de verf geschoten want sommige waren daar heel slim in. Het waren trouwens geen speelgoedpistolen, de verf balletjes vliegen er met liefst 290 km per uur eruit en dat kan dus pijnlijk zijn. Blauwe plekken op de rug, borst, buik of in de nek het hoort er allemaal bij.

Lees meer...

Spannende derby Helios B1-Colmschate B1

Onterechte winnaar in een spannende derby wedstrijd tussen Helios B1 tegen Colmschate B1. Helios begon vrij sterk in de 1e helft en creëerde een aantal kansen, maar de bal wilde er niet in. Daarentegen creëerde Colmschate vrij weinig, behalve de kans op 0-1 uit een strafschop die geweldig gestopt werd door Luuk Mentink. Helios dicteert de 1e helft, maar doet zichzelf helaas te kort.

Lees meer...

RDC B1D - Helios B1 1-9

Zaterdag 14 november spelen we tegen de nummer 3 op de ranglijst RDC B1.
RDC is de competitie sterk begonnen dus het wordt op papier een zware klus voor Helios.

Om 12.00 uur trappen we af op een uitstekend kunstgrasveld bij RDC. Vanaf het begin zetten we veel druk op RDC en domineren de hele wedstrijd door. Binnen 20 minuten had het al zeker 3 a 4 nul moeten staan maar net zoals vele wedstrijden ervoor krijgen we uit het niets in de 22e minuut de 1-0 tegen. Onbegrijpelijk het zal toch niet waar zijn. Vol vertrouwen gaan we verder al was het niet altijd makkelijk want de tegenstander speelde te hard, soms zelfs gemeen. De scheidsrechter hielp ook niet erg mee dus dat kon nog wat worden.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack