DreamTeam MO15-1 kampioen!! (+ foto's)

Na vorige week al kampioen te zijn geworden zonder zelf te hebben gespeeld, was de dag eindelijk aangebroken om het te gaan vieren. De voorbereidingen waren ruim van tevoren getroffen. De meiden zijn van ver gekomen en trainer, leidster en ouders wilden de meiden graag in de watten leggen. Mooie damesshirtjes werden besteld, een limo werd geregeld, kampioenscake werd gemaakt, bloemen gekocht, camera's waren stand-by etc. etc. De opkomst was groot. Er waren veel grootouders, familieleden en vrienden en vriendinnen aanwezig in Schalkhaar.

De wedstrijd begon goed, ook al lukt het de meiden pas om na 20 minuten te scoren.  Joy scoorde twee keer in de eerste helft. Met een beetje hulp van de tegenstander, dat dan weer wel. Het lukte Schalkhaar helaas wel om als eerste tegenpartij te scoren. Ondanks de goede redding van Amber kon de spits voor een tweede keer aanhalen en scoorde de eerste tegengoal.

In de tweede helft werd het wat minder gezellig, mede dankzij de scheidsrechter die het allemaal niet goed onder controle had. Joy kreeg een beste tik tegen de enkels en Fleur zag sterretjes. Gelukkig werd het snel 3-1 door een "tikkie terug" van Schalkhaar. Maar ook Schalkhaar scoorde weer met een afstandschot.

Uiteindelijk maakte Joy 4-2 doordat Imre en Joy goed wakker bleven bij een verwarrende situatie waar de grensrechter vlagte voor buitenspel maar de scheidsrechter toch door liet spelen.

Na het verlossende fluitsignaal was er een felicitatie-, bloemen-, champagne- en fotomomentje.  Na de(ze) warme douche werden de meiden verrast door twee prachtige limousines. Na een gezellig ritje werden de meiden warm ontvangen bij SV Helios. De rode loper lag klaar, ballonnen waren opgehangen en DJ Andy zorgde voor lekkere muziek.
De opa en oma van Bo en Fleur hadden voor alle meiden een chocoladeletter met beker(tje) en Helios zorgde voor een lekker bakje patat. Het was een zeer geslaagde dag met veel blije en lachende gezichten!!

Dank aan de organisatie, dank aan de trainer die er een goed spelend team van heeft gemaakt en dank aan de "lijdster" die alles altijd piekfijn voor elkaar had. Maar vooral dank aan de meiden voor jullie inzet, plezier en enthousiasme. Jullie hebben er dit seizoen samen hard voor geknokt en hebben dit kampioenschap dan ook dik verdiend.

Jullie zijn met recht een DreamTeam!!

Helios MO15-1 wint met 3-0 van Den Ham (foto's)

Voor meer foto's, kijk hier

Error while rendering plugin content.

Joomla Templates: from JoomlaShack