C3 veegt de vloer aan met Wijhe

De C3 doet het tot nu toe hartstikke goed. Ze vermaken het publiek elke wedstrijd met veel goals. Met 12 uit 5 heeft C3 de minste verliespunten in de poule. Vandaag kwam nummer voorlaatst Wijhe op bezoek. De eerste minuten van de wedstrijd waren voor Wijhe. Helios werd in de verdediging gedrukt. Lang duurde de pret niet voor Wijhe. De eerste kans voor Helios leverde direct een doelpunt op. Enkele minuten later gevolgd door goal nummer 2. De blauwwitte machine komt op toeren, want binnen 20 minuten is al 5 keer gescoord. De ruststand is overigens 6-2.

Helft 2 is bijna een kopie van helft 1. Het voetballen gaat zo makkelijk, dat de coaches veelvuldig kunnen wisselen. Ook keeper Jorrick wordt gewisseld. Uiteindelijk is de stand na 70 minuten voetballen 13-4. C3 heeft prima gespeeld en kan zich nu opmaken voor de beslissende wedstrijden. Er staan nog wedstrijden tegen de nummers 1 t/m 4 op de rol. Spanning gegarandeerd! En wie weet staan ze in mei met de cup met de grote oren ...

Joomla Templates: by JoomlaShack