Onnodige nederlaag voor C3

Na 2 overwinningen probeerden de heren van C3 hun derde overwinning op rij te boeken. Ricardo ziek en Luuk geopereerd aan zijn oog. Beterschap, heren.

Helios startte prima. Nieuw Heeten werd onder druk gezet. Na een paar speldenprikken was het Jan die C3 op 1-0 bracht. De manier waarop was heel fraai. De bal verdween als een streep in de kruising. Als ik tijdens de wedstrijd even word weggeroepen om een nieuw lid wegwijs te maken bij Helios, heeft Nieuw Heeten 2 keer toegeslagen. Helios krijgt een paar kansen om de gelijkmaker al voor de rust te maken. Helaas lukte het net niet. Na de rust een golf van Heliosaanvallen. Hoe het kan is een raadsel, maar de bal wil maar niet in het net. Jan, Jurre, Jesper, Melwin, Bauke, Marnick, Emil allemaal minstens één kans gehad. Net naast, net over, ruim over, schoen een maatje te klein. En soms iets eerder overspelen, daar verras je de tegenstander ook mee, mannen.

Pffff wat een kansenregen en als Nieuw Heeten, gehuld in Juventus-tenue, dan Italiaans irritant (niet negatief bedoeld) voor de 3-de keer scoort, is het gedaan met het geloof in een goede afloop. 5 minuten voor tijd is Jorrick kansloos als een vrije schop in de kruising wordt geschoten. In de slotminuut is het Jurre die in de korte hoek de keeper verslaat, 2-4. Helios verliest onnodig van Juventus Heeten. Komende zaterdag knallen en kijken of er weer punten bijgeschreven kunnen worden.

Joomla Templates: by JoomlaShack