Maximale score voor C3

Aan het eind van de middag moest C3 op bezoek bij Deventer om tegen hun C3 te spelen. De wedstrijd begon pas om 15:00 uur. Kei laat, maar voordeel dat iedereen uitgeslapen op t veld stond.

We waren koud 5 minuten aan de gang of de 0-1 lag al in het net. Hoewel "lag in het net". Jan schoot de bal vanuit een kleine hoek in het doel en de bal scheerde langs het net en kwam weer in het veld. Je zag de scheids twijfelen, maar door de reactie van de spelers van beide partijen kwam hij ook tot de conclusie dat het een doelpunt was.

Helios ging meteen weer in de aanval. Jesper was dicht bij de 0-2, zijn schot werd geblokt. Een minuut later een kans voor Marnick, gevolgd door de volgende kans voor Jan. Alleen ...... de kansen werden niet gepromoveerd tot doelpunt. Zo werd het geen walk over. Deventer rook zijn kans en koos ook de aanval. Jorrick moest een paar keer ingrijpen. Dan een mooi moment. Een Deventer aanvaller gaat in een rechte lijn met de bal aan de voet naar het doel van Jorrick. Laatste man Jesse loopt er een meter of 5 achter. Met enorme stappen komt Jesse dichterbij. Op de 16 meterlijn heeft hij de aanvaller ingehaald. Deze schrikt en valt. Jesse roeit de bal weg richting onze aanvallers. Compliment voor Jesse, niet opgeven en goed gebruik gemaakt van je lichaam. En compliment voor de scheids, want ik ken er genoeg die de bal (volledig ten onrechte) op de stip hadden gelegd. Er wordt niet meer gescoord in de eerste helft.

In de tweede helft begint Helios wat beter dan dat het de eerste is geëindigd. Er zit iets meer overleg in het spel. Christiaan, Ricardo en Emil spelen elkaar rustig de bal toe en laten de tegenstander lopen.

Halverwege de tweede helft een demarrage van Marnick. Hij omspeelt de keeper en schiet de 0-2 in het doel. Het wordt spannend als een vrije schop hard en zuiver wordt binnengeschoten. Het slotakkoord is voor Helios. Jurre wordt vrijgespeeld en zijn voorzet op Thijs is op maat. Thijs aarzelt niet en kegelt de 1-3 in de touwen. Hoewel er dan nog 8 minuten te gaan zijn is de wedstrijd gespeeld. Deventer gelooft er niet meer in en de 3 punten zijn voor Helios. Mooi werk mannen en verdiend gewonnen.

Joomla Templates: by JoomlaShack