JVC Dedemsvaart JO15-1 tegen Helios JO15-1

Helios pakt 3 punten in matige wedstrijd

Vandaag stond een lange autorit op het programma. We moesten naar Dedemsvaart om daar te proberen de drie punten mee naar huis te nemen. Volgende week begint pas de start van het nieuwe formule 1 seizoen. Echter, uw verslaggever zag dat sommige bestuurders al dachten dat het vandaag begonnen was. Doorgetrokken streep of niet, dit maakte voor sommigen niets uit.

Bij de voetbalclub in Dedemsvaart aangekomen was het nog even zoeken naar een geschikte parkeerplaats. Zo kon het gebeuren dat de snelste nog bezig was met het zoeken naar een plek in de pit-lane, terwijl de langzame rijders al een plekje gevonden hadden.
Vijf minuten later dan planning was, begon de wedstrijd.
Helios had twee geblesseerden op de bank zitten. Zowel Sem B. als Joshua hadden last van hun rug.

Na de aftrap begon Helios voortvarend en zo kon het gebeuren dat Djuan in de 4 minuut de bal veroverde op het middenveld en deze op Sem T. passte. Met de bal ging Sem op de keeper af en schoot beheerst langs de keeper en zorgde voor de 0-1. Af en toe kreeg Dedemsvaart ook nog een kans. In de 11e minuut werd de bal slecht weggewerkt door Helios en kon de tegenstander de bal veroveren. De speler bedacht zich niet en schoot met een mooi schot op het doel van Helios. De bal vloog richting de rechter bovenhoek, gezien vanaf de keeper. Sven redde echter met een mooie safe.
Het spel ging op en neer. Maar in de 14e minuut was er een aanval van Helios. Stephan zette de aanval in over de rechterzijde. Vervolgens schoot hij de bal voor de goal, waar Berke de bal eenvoudig kon intikken (bleek toch nog niet zo eenvoudig te zijn hoorde uw verslaggever later).
Een aantal keren kwam Helios gevaarlijk voor de goal van Dedemsvaart, maar het lukte helaas niet om tot scoren te komen.
Dedemsvaart kreeg ook nog een mooie kans maar wederom was daar ons goalie die de tegengoal voorkwam.
Vlak voor de rust kreeg Dedemsvaart de beste kans, achterin werd de bal slecht weggewerkt waardoor er een tegenstander met de bal op Sven kon afrennen. Maar het schot werd prachtig gepareerd door Sven.
De scheidsrechter floot vervolgens voor de pauze.

De tweede helft hadden we de wind zeker niet mee. Het leek alsof de jongens hierdoor van slag raakten. Men begon slordiger te voetballen. Onrust kwam er in het spel. Zo kreeg Sem T. nog een mega kans, hij kreeg de bal aangespeeld van Stephan en kon hierdoor alleen op de keeper lopen. Maar het schot was niet al te best, waardoor de keeper de bal kon tegenhouden met zijn voet.
Af en toe kreeg Dedemsvaart nog een kans, maar werd er wel goed verdedigd. Zo hield Jur zijn tegenstander lekker kort waardoor deze geen ruimte kreeg. In de 10e minuut was het dan toch raak. Sem T. bracht de bal vanaf links voor de goal en Stephan tikte de bal langs de keeper. 0-3.

In de 12e minuut werd Nino gewisseld voor Tijn. Waardoor Tijn weer zijn speelminuten kon pakken. Vervolgens veroverde Lars mooi de bal op het middenveld, hij zag Sem T. al rennen en passte op Sem, deze gaf de bal snel voor de goal en Stephan kon zijn 2e doelpunt op zijn naam schrijven. 0-4.
Bert riep vervolgens: 'Ik denk dat we deze wedstrijd wel gaan winnen'
De vermoeidheid sloop echter in het spel van Helios, kleine foutjes werden er gemaakt. Dedemsvaart begon kleine kansjes te krijgen en uiteindelijk kregen zij loon naar werken.
Nadat Sem T. een opgelegde kans vergat te verzilveren zorgde Dedemsvaart voor de ere treffer. 1-4

Ook een matige wedstrijd spelen en dan toch drie punten meenemen naar Deventer. De jongens laten zien dat dat ze er steeds elke zaterdag weer staan en er voor knokken.

Joomla Templates: by JoomlaShack