Allesbeslissende wedstrijd SV Helios JO15-1 bij SV Twello!

c1Morgen omstreeks 11.00 u trapt SV Helios JO15-1 af bij SV Twello, de huidige koploper van de zaterdag 1e klasse.

Helios kan morgen bij Twello de nieuwe koploper worden, maar dan dient er wel gewonnen te worden om die week erop het kampioenschap in eigen huis te gaan bemachtigen.

De boys van Helios zijn aan een prachtige reeks bezig, nog steeds ongeslagen (2 verliespunten) en met 41 doelpunten in 9 wedstrijden en maar 8 tegen zijn de mannen volop gewapend om morgen voor de slagroom op de taart te gaan zorgen. SV Twello deed het net iets beter en won al zijn 9 wedstrijden tot nu toe...

De promotiepoule heeft Helios al op zak, maar als het kampioenschap voor het grijpen ligt dan zullen ze daar dus ook vol voor gaan.

Morgen gaan we zien wie de sterkste is!

Tot dan, 11 uur bij SV Twello!

SV Helios JO15-1

Joomla Templates: by JoomlaShack