Helios JO15-1 tegen Robur Et Velocitas J015-2

Helios wint op koude middag met dubbele cijfers

Terwijl de spelers van beide elftallen het veld betraden, maakten de omstanders, dat wil zeggen het thuispubliek, zich op voor een doelpuntenfestijn.
Waar Helios zich al vanaf het begin van de competitie heeft genesteld aan de kop van de ranglijst, bungelt Robur juist helemaal aan de staart van de competitie.
Van onderschatting was natuurlijk geen sprake van, maar de vraag was niet of Helios zou gaan winnen, maar met hoeveel Helios zou gaan winnen. Althans dat was de algehele opinie.

De eerste paar minuten was het even aftasten. De spelers van Helios zochten hun plekje op het veld. Er werd meteen vanaf het begin goed gecombineerd tussen de spelers. In de 6e minuut was het dan al meteen raak. Sem. T kreeg de bal aangespeeld, uw verslaggever weet niet meer van wie, zo snel ging het spel, en schoot in het strafschopgebied snoeihard in de rechter bovenhoek van de goal van de tegenstander. 1-0
De inkt was nog niet droog op het papier of in de 8e minuut kwam er een goede voorzet vanaf de rechterkant van de voet van Sem.B. Deze schoot de bal voor het doel en vervolgens kon Djuan beheerst de 2-0 maken door de bal in het midden van de goal te schieten. 2-0
Af en toe kwam Robur er toch uit. Wanneer dit gebeurde werd de bal al heel snel weer heroverd door Helios.
In de 10e minuut kreeg Delano het op z'n heupen. Hij begon aan een opmars over de helft van de tegenstander en gaf een mooie voorzet waar uiteindelijk geen gevaar uit voortkwam.
In de 17e minuut schoot Berke (volgens een bron aan de zijlijn, DE assistkoning) op goal; dit schot kon door de keeper worden tegengehouden.
Stephan begon in de 19e minuut aan een 1-2tje met Nino, schoot vervolgens op goal; de afvallende bal kon door Sem. T vervolgens worden ingeschoten. 3-0
Als Robur al probeerde op de helft van Helios te komen, konden de jongens van Helios op het middenveld en de verdediging dit goed oplossen, door de bal meteen te heroveren en met goed positiespel. Delano gaf in de 21e minuut een hoge bal richting de goal van de tegenstander. Sem. B stond daar en kon zijn schoen tegen de bal zetten en op deze manier mooi afronden. 4-0

Uw verslaggever heeft het al eens vaker gezegd: Het is leuk om te zien dat de jongens hetgeen ze leren op de trainingen meteen oppakken en dit laten terugkomen in de wedstrijden. Dit resulteerde in de 32e minuut in een voorzet van Stephan op Sem T. die hierdoor de 5-0 kon maken.
Vlak voor tijd was Robur in de aanval, maar dankzij goed werk achterin van Lars, Joey, Delano en Bastiaan kwam ook deze aantal tot stilstand.
De scheidsrechter had de fluit al tussen de lippen, toen er in de 35e minuut een voorzet kwam van Delano op Stephan. Deze laatste gaf een voorzet op de goal waarna Nino er zijn hoofd tegen aan zette en hierdoor de ruststand kon brengen op 6-0.

De tweede helft begon met twee nieuwe spelers in het veld aan de kant van Helios. Djuan en Joey werden gewisseld voor Jur en Joshua.
De 1e minuut was nog bezig of het stond al 7-0 voor Helios. Via Lars en Sem T. kwam de bal bij Stephan die voor deze stand kon zorgen.
In de 5e minuut kwam de bal uiteindelijk bij Sem. B die over de keeper schoot waarna de bal via onderkant lat over de achterlijn ging. 8-0
Vervolgens stapelden de kansen zich op. De ene na de andere bal werd echter naast het doel gewerkt of er werd slordig mee omgegaan. In de 12e minuut kwam de bal via Berke, daar heb je hem weer en Sem T. bij Sem B. die er 9-0 van maakte.
In de 14e minuut kwam Djuan nog even tussen de lijnen voor Bastiaan.
Nog steeds werd er met grote kansen slordig omgegaan. Intussen was Delano al weer gewisseld voor Joey.
De dubbele cijfers werden uiteindelijk bereikt doordat Djuan de bal over de keeper schoot en vervolgens de bal de onderkant van de lat raakte en zo achter de doellijn kwam. Omdat bij Helios nog geen doellijntechnologie is ingevoerd schoot Sem T. de bal voor de zekerheid over de doellijn.
10-0 Mooie eindstand.

Komt niet vaak voor dat men een wedstrijd wint met dubbele cijfers. Geniet ervan en vanaf zondagavond alle focus weer gericht op de volgende wedstrijd.

Joomla Template: from JoomlaShack