JO15-1 (C1)

c1

Boven vlnr: Kurt (sponsor), Luuk (grensrechter), Joshua, Joey, Bastiaan, Stephan, Sem T., Jur, Lars, Mike (trainer), René (leider)
Onder vlnr: Berke, Delano, Tijn, Sven, Nino, Sem B., Djuan
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

Helios JO15-1 tegen Go Ahead JO15-1

Onrustig Helios wint op karakter

Dit keer moesten de mannen van Helios vroeg uit de veren. In plaats van 12:45 uur moest de formatie al om 10:45 uur aantreden.
Na een matig optreden van een week geleden was uw verslaggever benieuwd of de messen waren geslepen, of de focus er was en of de scherpte in het team zat.
Iets later dan gepland begon men aan de aftrap. En meteen was het al zichtbaar: Go Ahead was niet gekomen om zich zo maar af te laten slachten door den blauwen.
De tegenstander zat er meteen dik bovenop. Een duw en een trap werd niet geschuwd. Helios moest meteen aan de bak.

Lees meer...

Helios JO15-1 tegen Klarenbeek JO15-1

"Elk nadeel heeft zijn voordeel''

Onder wederom een stralend zonnetje stonden de ouders al rondom het hoofdveld te wachten totdat de hoofdmacht van de JO15 de grasmat zou betreden. Aan het tenue van Helios zou het in ieder geval niet liggen.
Men speelde vandaag in het Arsenal 'look a like' tenue.
Zou het spel van onze jongens dan ook zo sprankelend worden?

Lees meer...

Heet middagje bij Helios JO15-1 tegen Voorwaarts JO15-1

Onder een stralend oktoberzonnetje liepen de jongens van Helios het veld op.
De gevoelstemperatuur leek inmiddels te zijn gestegen naar de 30 graden. Beide elftallen stonden klaar op het veld om te beginnen. De blauw-witten begonnen in een verrassende opstelling, namelijk 4-4-2.
De scheidsrechter stond rond de cirkel en floot om 12:50 uur voor de aftrap.
Overigens zou de scheidsrechter de gehele wedstrijd bijna niet van de cirkel af komen.

Lees meer...

Geflatteerde winst Helios JO15-1 tegen Diepenveen JO15-1

Onder een stralend najaarszonnetje betraden de jongens om 10:30 uur het kunstgras van Diepenveen. Hun tegenstander was intussen al bezig met hun warming-up. Terwijl René bezig was met de verplichtingen buiten het veld, zoals contact maken met de scheidsrechter. Grensrechter Luuk de vlag aan het testen was en manager Mike de oefeningen uitzette op het veld, gingen onze jongens bezig met hun warming up.

Ondanks het vroege tijdstip, uw verslaggever had het vermoeden dat de ouders er meer moeite mee hadden, gingen de vedetten serieus te werk.
Een paar minuten voor 11 gingen zij bezweet en geheel warm de kleedkamer in om de kleuren van Helios aan te trekken en voor een laatste bespreking van de wedstrijd door de staf.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack