JO15-1 (C1)

c1

Boven vlnr: Kurt (sponsor), Luuk (grensrechter), Joshua, Joey, Bastiaan, Stephan, Sem T., Jur, Lars, Mike (trainer), René (leider)
Onder vlnr: Berke, Delano, Tijn, Sven, Nino, Sem B., Djuan
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

SDC Putten JO15-1 tegen Helios JO15-1

Helios wint op een winderig ochtendje

Na een winterstop van bijna 2 maanden begon voor het vlaggenschip van de J015 de nieuwe uitdaging. Na een mooie tweede plaats in de eerste klasse mochten de jongens vandaag aftrappen in de promotieklasse. Dit betekende echter ook meer kilometers afleggen gedurende de competitie.
Vandaag stond Putten op het programma. Tijdens het trainingskamp in de winterstop had men hier al thuis tegen mogen oefenen met een gelijkspel als resultaat.
Maar elke wedstrijd staat op zichzelf. Met een bijna fitte selectie begon met aan de warming-up op het hoofdveld. De wind gierde door het stadion en de ene bal na de andere vloog over het goal tijdens het spelletje 'afmaken'.

Lees meer...

JVC Dedemsvaart JO15-1 tegen Helios JO15-1

Helios pakt 3 punten in matige wedstrijd

Vandaag stond een lange autorit op het programma. We moesten naar Dedemsvaart om daar te proberen de drie punten mee naar huis te nemen. Volgende week begint pas de start van het nieuwe formule 1 seizoen. Echter, uw verslaggever zag dat sommige bestuurders al dachten dat het vandaag begonnen was. Doorgetrokken streep of niet, dit maakte voor sommigen niets uit.

Bij de voetbalclub in Dedemsvaart aangekomen was het nog even zoeken naar een geschikte parkeerplaats. Zo kon het gebeuren dat de snelste nog bezig was met het zoeken naar een plek in de pit-lane, terwijl de langzame rijders al een plekje gevonden hadden.
Vijf minuten later dan planning was, begon de wedstrijd.
Helios had twee geblesseerden op de bank zitten. Zowel Sem B. als Joshua hadden last van hun rug.

Lees meer...

Helios JO15-1 wint Jaarwisselingstoernooi

Helios mag zich in de zaal de beste van Deventer noemen!

In de finale werd 3e divisionist SV Schalkhaar na een zenuwslopende penaltyserie (waarin Helios alles raak schoot) verslagen met 5-4!

Lees meer...

SV Twello JO15-1 tegen Helios JO15-1

''Scheidsrechter in de hoofdrol''

Voordat de competitie begonnen was, zou volgens velen dit de wedstrijd van het seizoen worden. Tussen deze twee ploegen zou het kampioenschap gaan. Gedurende het seizoen ging het ook lang gelijk op totdat Helios een misstap maakte tegen Klarenbeek. Vandaag zou Twello bij een overwinning zeker zijn van het kampioenschap.
Deze zekerheid was ook te merken voor aanvang van de wedstrijd. De bloemen werden al achter de bar in de kantine gebracht. Het leek wel of deze wedstrijd een formaliteit was voor Twello.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack