Helios JO15-1 wint topper tegen Colmschate JO15-1

Eindelijk was het zover. Na een wekenlange voorbereiding, trainingskamp in trainingskamp uit, stond er vandaag een heuse derby op het programma. De jongens moesten vandaag meteen tegen de koploper, dus ze konden hun borst nat maken.

Alles leek dit keer in het voordeel van Helios: stadion vol, lekker temperatuurtje en de spelers waren messcherp.
De aftrap begon een tweetal minuten later, omdat de scheidsrechter de pasjes nog moest controleren. Omdat Colmschate de toss won, mochten zij beginnen met de aftrap. Dit was het enige wat zij cadeau kregen vandaag.

Lees meer...

C1 Kampioen!!

Een goed seizoen werd afgelopen zaterdag dan eindelijk beloond: het Kampioenschap!! Na 16 overwinningen op rij volstond voor de jongens van de C1 zelfs een kleine nederlaag om zich na 22 wedstrijden de beste van de 2e klasse 19 te mogen noemen.

Dat de wedstrijd tegen de nummer 2 (SJO SV Cupa Wilp) met 2-1 verloren werd, deerde niemand.

Met 25 graden op de thermometer, veel supporters langs de kant en 2 teams die tot het uiterste moesten gaan, ging de wedstrijd van start. Om iedere vierkante meter werd strijdlustig gestreden. Het was duidelijk dat deze 2 teams aan elkaar gewaagd waren. Cupa moest met minimaal 4 doelpunten verschil winnen om kampioen te worden. In alle andere gevallen was Helios kampioen. 

Lees meer...

C1: trots op kledingsponsoren

De jongens van de C1 zijn trots op hun kledingsponsoren; Skoda, Ab Mulder die het wedstrijdtenue, trainingspakken en tassen voor zijn rekening heeft genomen en Hair@all de inloopshirts.

C1 Sponsorkleding00001C1 Sponsorkleding00002C1 Sponsorkleding00003

Joomla Template: by JoomlaShack