JO15-1 bij Voorwaarts: De wedstrijd van de buitenspelers

De jongens van Helios waren op deze zonovergoten dag te gast op sportpark de Laene in Twello bij de plaatselijke SV Voorwaarts.
De basisspelers van Helios stonden al geruime tijd te wachten op het beginsignaal maar zonder tegenstander en scheidsrechter blijkt het toch vrij lastig beginnen. De teamleider pakte zijn verantwoordelijkheid en ging op onderzoek uit. Wat bleek: enkele pasjes hadden blijkbaar geen pasfoto. Nadat deze problemen waren opgelost konden we 15 min. later dan gepland beginnen.

Lees meer...

JO15-1 verliest in Sportpark de Horsterhoek te Schalkhaar.

De toeschouwers gingen er eens goed voor zitten, voor de altijd beladen derby. Het zonnetje scheen en de wedstrijd begon 5 minuten later dan de aangegeven tijd. Helios trapte af en Schalkhaar zette direct hoog druk. De toon leek gezet; ze wilden wel even laten zien hoe goed ze waren. Na de eerste diepe bal van Helios van achteruit over de linkerkant werd Bastiaan direct in het gezicht geraakt. Nu was de toon helemaal gezet.

Lees meer...

Helios JO15-1 tegen Go Ahead Kampen JO15-1

"Mooi seizoen eindigt in mineur"

Er was geen plek meer te verkrijgen, alle stoeltjes waren uitverkocht. Vandaag kon Helios JO15-1 kampioen worden. Omdat de directe concurrent, ESC eerder op de dag had gewonnen van Putten, wist men wat er te doen stond. Alleen winst betekende het kampioenschap in de promotieklasse.
De temperatuur steeg letterlijk naarmate de wedstrijd begon. Tijdens de warming-up kon men zien dat Helios scherp en gefocust was. De wedstrijd zou geleid worden door de ons alom bekende scheidrechter. De man van de scheerschuim.

Lees meer...

JO15-1 SPEELT ZATERDAG KAMPIOENSWEDSTRIJD!

Aankomende zaterdag speelt het vlaggenschip van de JO15 zijn kampioenswedstrijd in eigen huis tegen Go Ahead Kampen. Met deze geduchte tegenstander en 2 punten voorsprong op ESC is nog niks beslist, aangezien de op de hielen zittende concurrent over een beter doelsaldo beschikt. Ofwel onze mannen in het blauw en wit kunnen alle steun gebruiken!

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack