JO15-1 (C1)

c1

Boven vlnr: Kurt (sponsor), Luuk (grensrechter), Joshua, Joey, Bastiaan, Stephan, Sem T., Jur, Lars, Mike (trainer), René (leider)
Onder vlnr: Berke, Delano, Tijn, Sven, Nino, Sem B., Djuan
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

Helios JO15-1 wint Jaarwisselingstoernooi

Helios mag zich in de zaal de beste van Deventer noemen!

In de finale werd 3e divisionist SV Schalkhaar na een zenuwslopende penaltyserie (waarin Helios alles raak schoot) verslagen met 5-4!

Lees meer...

SV Twello JO15-1 tegen Helios JO15-1

''Scheidsrechter in de hoofdrol''

Voordat de competitie begonnen was, zou volgens velen dit de wedstrijd van het seizoen worden. Tussen deze twee ploegen zou het kampioenschap gaan. Gedurende het seizoen ging het ook lang gelijk op totdat Helios een misstap maakte tegen Klarenbeek. Vandaag zou Twello bij een overwinning zeker zijn van het kampioenschap.
Deze zekerheid was ook te merken voor aanvang van de wedstrijd. De bloemen werden al achter de bar in de kantine gebracht. Het leek wel of deze wedstrijd een formaliteit was voor Twello.

Lees meer...

Allesbeslissende wedstrijd SV Helios JO15-1 bij SV Twello!

c1Morgen omstreeks 11.00 u trapt SV Helios JO15-1 af bij SV Twello, de huidige koploper van de zaterdag 1e klasse.

Helios kan morgen bij Twello de nieuwe koploper worden, maar dan dient er wel gewonnen te worden om die week erop het kampioenschap in eigen huis te gaan bemachtigen.

De boys van Helios zijn aan een prachtige reeks bezig, nog steeds ongeslagen (2 verliespunten) en met 41 doelpunten in 9 wedstrijden en maar 8 tegen zijn de mannen volop gewapend om morgen voor de slagroom op de taart te gaan zorgen. SV Twello deed het net iets beter en won al zijn 9 wedstrijden tot nu toe...

De promotiepoule heeft Helios al op zak, maar als het kampioenschap voor het grijpen ligt dan zullen ze daar dus ook vol voor gaan.

Morgen gaan we zien wie de sterkste is!

Tot dan, 11 uur bij SV Twello!

SV Helios JO15-1

Helios JO15-1 tegen Robur Et Velocitas J015-2

Helios wint op koude middag met dubbele cijfers

Terwijl de spelers van beide elftallen het veld betraden, maakten de omstanders, dat wil zeggen het thuispubliek, zich op voor een doelpuntenfestijn.
Waar Helios zich al vanaf het begin van de competitie heeft genesteld aan de kop van de ranglijst, bungelt Robur juist helemaal aan de staart van de competitie.
Van onderschatting was natuurlijk geen sprake van, maar de vraag was niet of Helios zou gaan winnen, maar met hoeveel Helios zou gaan winnen. Althans dat was de algehele opinie.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack