JO15-1 (C1)

c1

Boven vlnr: Kurt (sponsor), Luuk (grensrechter), Joshua, Joey, Bastiaan, Stephan, Sem T., Jur, Lars, Mike (trainer), René (leider)
Onder vlnr: Berke, Delano, Tijn, Sven, Nino, Sem B., Djuan
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

JO15-1 SPEELT ZATERDAG KAMPIOENSWEDSTRIJD!

Aankomende zaterdag speelt het vlaggenschip van de JO15 zijn kampioenswedstrijd in eigen huis tegen Go Ahead Kampen. Met deze geduchte tegenstander en 2 punten voorsprong op ESC is nog niks beslist, aangezien de op de hielen zittende concurrent over een beter doelsaldo beschikt. Ofwel onze mannen in het blauw en wit kunnen alle steun gebruiken!

Lees meer...

VVOP JO15-1 tegen SV Helios JO15-1

"Helios heeft alles nog in eigen hand"

Nadat de jongens een technische bespreking hadden gehad, gingen we op weg naar Voorthuizen. Dit was de laatste uitwedstrijd van deze competitie.
De ouders vertrokken met de spelers tegelijk van het paviljoen. Maar we kwamen niet tegelijk aan. Dit had veel te maken met het aantal pk's in een van de bolides. De rondetijden van deze Italiaanse krachtpatser liggen aanmerkelijk lager dan van de rest van het autopark dat op weg ging naar VVOP.
Nadat iedereen een parkeerplekje had gevonden in de buurt van de voetbalvereniging gingen de ouders genieten van een stralend zonnetje en de spelers liepen naar de kleedkamer om zich op te maken voor de wedstrijd.
Om 10:00 uur werd er door de scheidsrechter gefloten voor de aanvang van de eerste helft.

Lees meer...

Helios JO15-1 tegen ESC JO15-1

''Lentestop doet Helios geen goed''

Na een lentestop van 2 weken stond er een heuse topper op het programma vandaag. Het vlaggenschip van de JO15 moest aantreden tegen de nummer 2 van de competitie. Er stond veel op het spel voor zowel Helios als de tegenstander.
Omdat beide teams als clubkleuren blauw en wit hadden, begon Helios in hun befaamde inloopshirt aan de wedstrijd.

Lees meer...

IJVV JO15-1 tegen Helios JO15-1

''onrustig Helios wint van hekkensluiter''

Vandaag stond er een grote verplaatsing op het programma. Achter het plaatsje Kampen moest Helios vandaag de degens kruisen met hun tegenstander. René, de teamleider, nam het zekere voor het onzekere en besloot op tijd weg te rijden vanaf de thuisbasis. En dit was niet geheel onterecht, een kapotte accu van een Maserati rijder gooide meteen het schema in de war van René.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack