JO13-3 (D3)

d3

Boven vlnr: Owen Rijneveld, Sven Geijsen, Tom Oosterhuis (trainer), Nick Slagter, Finn Oosterhuis, Gijsbert Voerman (trainer), Kacper Kiejko, Ruben Mulder, Hugo Greuter
Onder vlnr: Jordy Essenstam, Simon Voerman, Ruben Keetels, Stijn Termaat, Diëgo Jongsma
Afwezig: Theo Evers, David Wuijster, Wilma Nijkamp (leidster)
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

D3 pakt puntje mee bij RDC

Na de wat tegenvallende prestaties van afgelopen weken moesten we het tegen nummer 4 RDC proberen. Mike en Kai zijn nog op stage in het buitenland, zij gaan alles geven als we aan de toernooien toe zijn ;-). We hadden 12 man. Een mooi aantal.

Lees meer...

Doordeweeks met D3 naar Battum

Zonder Mike en Coen, zij hadden schoolverplichtingen, maar wel weer met Dylan (zonder gips om de arm) gingen we op donderdagavond tegen ABS D2 voetballen.

.....

Lees meer...

Het hoofdveld staat D3 goed

Twee vreemde dingen deze zaterdag .... We begonnen een uur vroeger dan normaal aan onze thuiswedstrijd en dan speelden we ook nog eens op het hoofdveld. Na de 8-2 zeperd van vorige week was het tijd voor sportieve wraak. We speelden tegen nummer 2 Heeten. Dylan kon nog niet meedoen, zijn arm zit nog in het gips, maar de andere helden waren present.

Lees meer...

D3 lukt ut nie ....

Na de onnodige nederlaag met heel veel pech tegen Diepenveen, mochten we vandaag aantreden tegen Schalkhaar.

Tijdens de warming up werd ons gevraagd of we op de foto wilden. Er was een journalist gekomen om Gerard Kok te interviewen over het 100-jarig bestaan van Helios. De heren van D3 werden met Gerard gekiekt door een echte fotograaf. Ik voorspel een recordoplage voor de krant!

De wedstrijd dan. Er werd door beide teams aardig gevoetbald. Het ging mooi gelijk op.

Lees meer...

Joomla Templates: by JoomlaShack