JO11-3 (E3)

e3

Boven vlnr: Chris Millington (trainer), Marc Weterings (leider), Charles Nanlohij (trainer)
Midden vlnr: Armin Schol, Ivan Polhaar, Koen van Haaren, Yannick Fransen, Casper Millington
Onder vlnr: Jasper ten Hove, Diego Nanlohij (trainer), Stan Weterings, Teun van den Berg
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

HELIOS JO11-3 onverwacht kampioen!

Het duel om het kampioenschap in de derde klasse JO11 was dit seizoen meer dan spannend. De beslissende wedstrijd op 26 november 2016 werd tussen Lettele en koploper Gorssel gespeeld en startte een kwartier voor aanvang van de wedstrijd Helios tegen Sportclub Deventer. Mocht Gorssel verliezen of gelijkspelen, dan kon Helios door zelf te winnen nog kampioen worden.

De eerste helft was spannend en ging gelijk op. Helios kwam zelfs even op achterstand.

Een kwartier voor het eind van de wedstrijd kregen onze trainers uit betrouwbare bron vanuit Lettele het bericht dat er gelijk was gespeeld! Zou het dan toch nog lukken om kampioen te worden? Blijdschap alom, want Helios stond op dat moment nipt voor. Na het fluitsignaal was de eindstand 6-2 in het voordeel van Helios. Voldoende om op doelsaldo kampioen te worden!

Finn, Matthijs, Jorrith, Midas, Yannick, Gijs, Teun, Tim, Ruben en de trainers Jurre en Mart .... jullie zijn toppers en een leuk team met zijn allen.

Van harte gefeliciteerd!

foto Helios E3

Zaterdag (12-12-2015) 09:45 uur kampioenswedstrijd Helios E3 - Turkse Kracht E1!

Mede dankzij de trainers Jurre Starink & Julian Achterkamp speelt Helios E3 zaterdag (12-12-2015) 09:45 uur thuis hun kampioenswedstrijd tegen Turkse Kracht E1.

Turkse Kracht kan nog gelijk komen qua punten, maar het doelsaldo van Helios E3 is dermate hoog, dat Turkse Kracht hun bijna niet meer kan inhalen.

Toch willen wij iedereen verzoeken om de E3 zaterdag aan te komen moedigen, zodat zij ongeslagen kampioen kunnen worden.

Tevens willen wij via deze weg Jurre Starink & Julian Achterkamp de complimenten geven hoe zij het hebben gedaan met deze (soms pittige) groep jongens.

2 jongens van 15 jaar die dit jaar voor het eerst zijn begonnen met het geven van trainingen en meteen al zo'n goed resultaat neer zetten, daar mag Helios zuinig en trots op zijn. Jurre & Julian hebben de jongens een hoop bijgeleerd, waardoor ze deze prestatie hebben kunnen neerzetten.

Jongens heel veel succes volgend jaar in de 3e klasse van de voorjaarscompetitie!

Gr. alle ouders van de E3

Joomla Templates: by JoomlaShack