JO11-1 (E1)

e1

Boven vlnr: Jeroen Star (leider), Gijs Stadhouder, Sem Nuesink, Matthijs Groters, Thijn Siemelink, Marco Eremondi (trainer)
Onder vlnr: Jesper Bodifée, Rafael Kiewiet, Sven Star, Wess Wennink, Joep Bakker
toggle hidden 1
toggle hidden 2
toggle hidden 3
toggle hidden 4
toggle hidden 5
toggle hidden 6
toggle hidden 7
toggle hidden 8
toggle hidden 9

 

Helios JO11-1 oefent tegen 1e klasser

Voor vandaag stond geen wedstrijd gepland. Gelukkig was het Marco die het voor elkaar heeft gekregen om in SDC Putten een waardige 1e klasser als tegenstander te vinden.

Lees meer...

SV Helios JO11-1 dendert door

Vandaag stond het duel tussen Helios en Warnsveldse Boys op het programma. Daar waar Helios afgelopen weken redelijk eenvoudig de wedstrijden naar zich toe trok, begonnen de jongens moeilijk.

Lees meer...

SVHelios JO11-1 verstevigt koppositie

Vroeg in de ochtend stond vandaag de wedstrijd tussen JO11-1 Sallandia en Helios. Een wedstrijd die heel bepalend kon zijn voor het aankomede kampioenschap, zeker omdat Sallandia in eigen huis al meer dan 2 jaar ongeslagen was.

Lees meer...

Helios JO11-1 speelt topper tegen WSV

vandaag stond de topper tussen Helios en WSV op het programma. De nummer 1 tegen de nummer 2, het zou dus een spannende pot gaan worden. De beginfase was dan ook zeker voor WSV, waar Sven zich al snel een aantal keren voor de bal moest gooien om de 0 te houden. Langzaam maar zeker kwamen er ook kleine kansjes voor Helios.

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack