Vierklapper bezorgt Helios eerste drie punten! (+ foto's)

Een paar dagen na de teleurstelling van de uitschakeling in de beker moesten de boys weer aan de bak. Ditmaal was Oene de tegenstander van Helios. Met een goede wedstrijdspanning konden de boys het duel beginnen.

Helios begon het duel goed, het probeerde te combineren, al lukte het niet altijd. Ze bleven proberen om de vrije man te vinden en positiespel te spelen. Het duo achterin - Quincy en Jesse - kregen veelal de bal in de voet van Sven om de opbouw te beginnen.
Levi Stockfleth zette veel druk op de achterste linie om de bal te veroveren. Dit lukte op een gegeven moment waardoor hij kon doorlopen op de keeper. Links? rechts? Nee, hij omspeelde de keeper fenomenaal en kon de 1-0 binnenschuiven.

Helios bleef goed voetballen, alhoewel Oene er een aantal keer ook fantastisch uitkwam maar, dan hadden wij het blok achterin nog waar ze letterlijk in de val liepen. Jesse geeft vervolgens een bal diep op Milan Tuinenga die er een corner uit wist te slepen. Koppers naar voren en corner getrapt door Milan. En een mooie corner op het hoofd van Levi Stockfleth 2-0!!! Een schitterende kopgoal waar menig voetbalsupporter de mond van open viel. Is dit de ontbrekende schakel van oranje? Hebben wij die gewoon bij JO11-1 lopen?

Helios zakte op geve moment iets terug en Oene kon sterker worden.

Helios kwam nog op 3-0 door een rommelgoal waar de keeper van Oene er niet best uitzag en weer was het Levi Stockfleth die hem binnenschoof. een zuivere hattrick!!

Lees meer...

HELIOS E1 KAMPIOEN!!!!

Na 7 overwinningen op rij kon Helios E1 in de 8-ste wedstrijd al kampioen worden. Als je met nog 2 wedstrijden te gaan al kampioen bent, dan is het dik en dik verdiend. Maar eerst nog de wedstrijd tegen Heeten .....

Zenuwachtig waren de heren van Helios niet. De ouders leken wel een beetje zenuwachtig. Met witte neuzen zaten ze heen en weer te schuiven op hun plaats. Ze zeiden heel stoer dat het van de kou kwam. Ja ja .... De leider en trainers vonden het alleen spannend of de wedstrijd wel zou doorgaan. Er moest niet te veel regen vallen. Maar gelukkig, er kon gevoetbald worden. En nog wel op het eerste veld! Met mooie overdekte zitplaatsen voor alle toeschouwers. En die waren er veel: vaders, moeders, broers en zussen. Ook opa's en oma's zaten op de tribune. En ze zijn niet voor niets gekomen. Keeper Lars was al lekker vies voordat de wedstrijd moest beginnen. De trainers hadden  de heren dus een goede warming up gegeven. Ze waren er klaar voor.

E1 kampioen

Lees meer...

Joomla Template: by JoomlaShack