EF Zomerkamp 2018
  1. Inschrijving EF Zomerkamp 2018 (1-3 juni 2018)

ALLEEN IN TE VULLEN DOOR OUDERS/LEIDERS/TRAINERS

Dit aanmeldformulier is bedoeld voor de spelers van de JO-11 teams en jonger van SV Helios. Leiders en/of trainers kunnen zich eveneens aanmelden door middel van dit formulier. We streven er naar om van elk team waarvan spelers meegaan ook een leider/trainer bij het voetbalkamp aanwezig te laten zijn.
  2. Naam speler*
    Er is geen naam opgegeven
  3. Team*
    Er is geen team opgegeven
  4. Geboortedatum*
    --Invalid Input
  5. Ik ben een *
  6. Email adres*
    Onjuist email adres
  7. Telefoonnummer ouders*
    Onjuist telefoonnummer
  8. Eventueel extra telefoonnummer
  9. Maakt gebruik van Stichting Leergeld*
  10. Medische of andere aandachtspunten
  11. Maat T shirt*
  12. Kosten:
    De kosten van het EF Zomerkamp bedragen voor spelers €45,- p.p. en voor begeleiders €30,- p.p. Spelers waarvan de contributie door Stichting Leergeld wordt voldaan hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De inschrijving sluit op 6 mei 2018.
  13. Het bedrag graag overmaken vóór 25 april op bankrekeningnummer "NL74 ABNA 0418 8301 93" t.n.v. “Sportvereniging Helios” o.v.v. “zomerkamp 2018” en je voor- en achternaam.
  14. AntiSpam code*
    AntiSpam code   VernieuwenInvalid Input