Inschrijving Zomerkamp 2019

Zomerkamp 2019 (24-26 mei 2019)

ALLEEN IN TE VULLEN DOOR OUDERS/LEIDERS/TRAINERS

Dit aanmeldformulier is bedoeld voor de spelers van de JO-12 teams en jonger (ook mini's) van SV Helios. Leiders en/of trainers kunnen zich eveneens aanmelden door middel van dit formulier. We streven er naar om van elk team waarvan spelers meegaan ook een leider/trainer bij het voetbalkamp aanwezig te laten zijn.

Naam speler(*)
Er is geen naam opgegeven

Team(*)

Geboortedatum(*)
--Invalid Input

Ik ben een (*)

Email adres(*)
Onjuist email adres

Telefoonnummer ouders(*)
Onjuist telefoonnummer

Eventueel extra telefoonnummer

Maakt gebruik van Stichting Leergeld(*)

Medische of andere aandachtspunten

Maat T shirt(*)

Kosten:
De kosten van het EF Zomerkamp bedragen voor spelers €45,- p.p. en voor begeleiders €30,- p.p. Spelers waarvan de contributie door Stichting Leergeld wordt voldaan hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De inschrijving sluit op 31 maart 2019.

Het bedrag graag overmaken vóór 1 mei op bankrekeningnummer "NL74 ABNA 0418 8301 93" t.n.v. “Sportvereniging Helios” o.v.v. “zomerkamp 2019” en je voor- en achternaam.

AntiSpam code(*)
AntiSpam code   VernieuwenInvalid Input