Presentatiedag SV Helios en opening kunstgrasveld

Zondag 24 september a.s.

Op deze dag presenteren alle elftallen van onze vereniging zich aan de leden, de sponsoren, ouders en alle overige geïnteresseerden. Alle teams zullen een voor een gepresenteerd worden en aansluitend op de foto gaan voor de presentatiegids. Wij verwachten dan ook dat iedereen aanwezig zal zijn, want alleen deze dag worden de foto's gemaakt voor de presentatiegids en de site.

Om deze dag zo goed en snel mogelijk te laten verlopen moet iedereen om 11.15 uur aanwezig zijn in zijn of haar Helios tenue.
Aanvang Presentatie 11.45 uur. We beginnen met onze mini's en eindigen met ons eerste elftal.
Voorafgaand aan de presentatie zal het kunstgrasveld officieel geopend worden.
Aansluitend: 14.00 uur competitiewedstrijd Helios 1 - KCVO 1

Voor de jeugd zullen er diverse (voetbal)activiteiten worden georganiseerd.
Deze dag zal de Helios jubileumbal à 15 euro in de verkoop gaan. Ook zal het jubileumboek verkocht worden voor 15 euro. Mocht u beide willen aanschaffen dan kan dit voor een bedrag van 25 euro. Wist u dat in dit boek een foto staat van alle teams!

Joomla Template: by JoomlaShack