Artikelen

Start inschrijving! SV Helios zomerkamp voor alle jeugd van de mini's t/m de JO12 van 24 t/m 26 mei 2019

De tijd vliegt en het is alweer 1 maart. Zoals al eerder aangekondigd start dus nu de inschrijving voor het SV Helios zomerkamp!

Natuurlijk hopen wij dat ook dit jaar weer zoveel mogelijk voetballertjes zich zullen inschrijven. Je kunt je vanaf nu inschrijven via de website door op deze link te klikken t/m 31 maart. Het leukst is het natuurlijk als je hele team meegaat! Dus help je teamleden herinneren om zich op tijd in te schrijven en vraag aan jullie leider en trainer of ze ook met jullie meegaan (ook graag inschrijven via de website)!

We gaan van vrijdag 24 t/m zondag 26 mei 2019 met de jeugd van Helios naar groepsaccommodatie: 'De Langenberg' in Rijssen, (35 km van Deventer).

zomerkamp 19
Meer informatie over deze mooie accommodatie is te vinden op www.delangenberg.nl. Noteer dit weekend alvast in je agenda.

Mocht u op dit moment als ouders, leiders of trainers al vragen hebben, dan kunt u deze vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg er dus voor dat je erbij bent om er met elkaar een geweldig weekend van te maken!!!!

Wij hebben er zin in!!

Organisatie zomerkamp Commissie

Rob Wolthuis, Esther Millington, Floor ter Heijne en Daniëlle van Daalen

Joomla Templates: from JoomlaShack