Opzeggen

Volgens de reglementen van de KNVB en SV Helios kan het lidmaatschap van spelende leden niet voor het einde van het verenigingsjaar worden beëindigd. Elk lid blijft tot 30 juni van het lopende seizoen contributieplichtig. Afmelden dient vóór 1 juli van het lopende seizoen schriftelijk te gebeuren bij de secretaris. Hiervoor kan de bijgevoegde opzegbrief gebruikt worden, ofwel een e-mail worden gezonden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met een cc aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het geval van een opzegging per e-mail dient hierin duidelijk te worden aangegeven of de persoonsgegevens mogen worden bewaard voor historiek/reünie.

Joomla Template: from JoomlaShack