Hoe word ik lid van Helios?

Inschrijven

Je wordt lid van Helios door het inschrijfformulier (zie onderaan deze pagina) in te vullen en terug te sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. van de vereniging. Voor leden vanaf 16 jaar is legitimatie verplicht. De secretaris zorgt ervoor dat de desbetreffende afdeling contact met je opneemt. Ook zorgt de secretaris ervoor dat het formulier bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. terecht komt.

Eerst meer weten?

Daarvoor kan je contact opnemen met de coordinator van de desbetreffende afdeling.

Futsal
Jeugd

LET OP: Speciaal voor nieuwe jeugdleden is op zaterdagochtend iemand op het wedstrijdsecretariaat van Helios aanwezig om meer over de club te vertellen. Een routebeschrijving naar Helios vind je hier.

Contributie

Als lid van Helios moet je natuurlijk ook contributie betalen. Per juli 2018 zijn de kwartaaltarieven in euro's:

veld

zaal

zaal + veld

mini's geen competitie

24,00

JO6 t/m JO9

JO10 en JO11

JO12 en JO13

JO14 en JO15

JO16 en JO17

JO18 en JO19

61,00

75,00

Steunlid

20,00

Het niet kunnen betalen van de contributie mag echter geen belemmering vormen om lid te worden. Daarom werkt Helios samen met Stichting Leergeld en de Stichting Rechtop. Meer informatie over het betalen van contributie is hier te vinden.

Belangrijk

Helios kent een vrijwilligersbeleid. Informatie hierover kun je lezen in het bijgevoegde document "Brief Vrijwilligersbeleid tbv nieuwe leden". Meer algemene informatie over het vrijwilligersbeleid bij Helios vind je onder de kop "Algemeen/Vrijwilligersbeleid" op de website.

Joomla Template: from JoomlaShack