Welkom bij SV Helios

Wie wil ....

Wie wil?

Zolang er een voetbalclub bestaat worden er lijnen gezet waarbinnen het spel zich moet afspelen. Oud-leden kennen "de spille", Henk van Raan, Hennie Brok en Ben Woertman, mensen die jaren belangeloos de velden van lijnen hebben voorzien.
We vinden het heel normaal, en dat was bij mij vroeger niet anders, dat als de zomer voorbij was er weer gevoetbald kon worden. Wist u dat na de laatste wedstrijd alle doelpalen eruit worden gehaald. Het Groenbedrijf groot onderhoud gaat doen en er in augustus geen lijn meer te zien is!

Tot nu toe heeft de onderhoudsploeg dit allemaal gedaan. Mannen op leeftijd, op enkele jongere 60-ers na. Voor de ouderen is dit teveel gevraagd en zij stoppen hiermee. We zijn dus op zoek naar mensen die de velden willen uitzetten en wekelijks willen lijnen. Gemiddeld 26 a 30 weken 3 velden, elke vrijdagmorgen of middag. Mag ook op een donderdagmiddag. U bent hier, als u het in de vingers hebt, 3,5uur mee bezig. Als er zich meerderen melden dan kunt u dat ook in een pool doen.

Joomla Template: from JoomlaShack