Welkom bij SV Helios

Een brief aan alle leden

Als het goed is dan heeft u als lid, ouder of verzorger vandaag een mail ontvangen met daarin het verzoek omaan te geven welke taken of functies u wilt gaan doen in het nieuwe seizoen.

Het seizoen 2018-2019 is nog maar net voorbij en we zijn al weer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. De selecties zijn al weer bijna ingevuld, de velden zijn in groot onderhoud, de zomervakantie is in aantocht, dus we kunnen achterover leunen. Niets is minder waar; juist nu hebben we de tijd hard nodig om alles goed voor te bereiden voor het komende seizoen 2019-2020.
Daarom doen wij via de mail die u heeft ontvangen een beroep op alle leden om daar een bijdrage aan te leveren.

Wij vragen aan u deze lijst ingevuld vóór 15 juli a.s. te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wanneer u niet reageert, gaan wij ervan uit dat u uw taak wilt afkopen.

Allemaal een hele fijne vakantie toegewenst, en kom veilig terug.

Met vriendelijke groet,
Gerard Kok, voorzitter SV Helios