Welkom bij SV Helios

In memoriam: Geert Hulsebos

Met groot verdriet namen wij kennis van het overlijden van ons erelid Geert Hulsebos op 29 mei 2019.

Geert heeft zich buitengewoon ingezet voor onze vereniging. Van keeper, wedstrijdsecretaris, consul, leider van de interregionale jeugd en het 1e elftal tot coördinator van de schoffelploeg waar hij in 2014 mee gestopt is. Volgens de boeken was Geert lid vanaf 1 juli 1963.

Geert zijn gezondheid ging de laatste jaren hard achteruit, maar tot het eind toe bleef hij Helios volgen. Wist alles en volgde ook op afstand de resultaten van Helios.

Onze dank is groot en wij wensen zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

Op verzoek van de familie is er aankomende dinsdag tussen 19:00 uur en 20:00 uur gelegenheid om te condoleren en afscheid te nemen bij SV Helios.

Bestuur SV Helios

Joomla Templates: from JoomlaShack