Welkom bij SV Helios

Zaterdag 11 mei: Glamour Bingo Summer Edition

Na het succes van vorig jaar gaan we ons best doen om er ook dit jaar een succes van te maken.
Van de opbrengst van vorig jaar hebben we een beamer met scherm aangeschaft welke al een tijdje in de kantine hangt. Dit jaar zal de opbrengst ook weer een nuttige bestemming krijgen.

Een succesvolle opbrengst is alleen te realiseren door een goede en enthousiaste organisatie en daar zal het niet aan liggen, want we zijn alweer volop bezig met het organiseren. Maar ook de opkomst is belangrijk en daar hebben we onze leden voor nodig. En niet te vergeten onze sponsoren. Zonder deze sponsoren is het niet mogelijk om dit winstgevend op te zetten, daarom ook onze dank aan de sponsoren voor het leveren van de gesponsorde prijzen van de afgelopen jaren. Wij hopen dat we ook dit jaar weer op u kunnen rekenen.

Beste leden zet de datum 11 mei vast in uw agenda voor de Glamour Bingo en informeer uw "voetbalvrienden".
Verdere informatie volgt binnenkort.

De Bingo-dames.

Joomla Templates: by JoomlaShack