Welkom bij SV Helios

Vrijwilligersavond 16 november 2018

Hiermee willen wij al onze vrijwilligers en hun partner uitnodigen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond.
Als bestuur van SV Helios zijn we bijzonder dankbaar en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Gelukkig beschikt onze vereniging over heel veel mensen die zich vrijwillig inzetten voor alle activiteiten waar je als vereniging mee te maken hebt.

Voor al die mensen die hun handen uit de mouwen steken, wordt daarom op vrijdagavond 16 november 2018 in ons clubhuis een gezellige avond georganiseerd om onze vrijwilligers eens goed in de watten te leggen.
De evenementencommissie heeft de organisatie weer op zich genomen. Met een hapje, een drankje en een bedankje hopen we op een gezellige avond. Vanaf 20.00 uur bent u/ben jij welkom in het clubhuis van SV Helios.

We danken jullie hierbij reeds voor jullie inzet als vrijwilliger en zien jullie graag op vrijdagavond 16 november. Met elkaar maken we er weer een gezellige avond van!

Met sportieve groet,
Bestuur SV Helios