Welkom bij SV Helios


Stichting Wijk voor Elkaar

Helios is voor veel mensen een gewone voetbalclub, maar Helios is veel meer dan dat! Helios ontwikkelt zich als sportief buurthuis voor de wijk en regio met dagelijkse openingstijden van 9.00-23.00. In dit sportieve buurthuis wordt sport- en bewegingsaanbod voor leden van de vereniging, buurtbewoners, jeugd, ouders en andere doelgroepen verdubbeld. Helios richt zich op buurt- en streekbewoners uit verschillende leeftijdscategorieën. De activiteiten die worden georganiseerd, worden georganiseerd vanuit de stichting Wijk voor Elkaar.

Op dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend is er ouderengym voor ouderen en dementerenden, op dinsdagmiddag is er klaverjassen, op donderdagochtend is er de volksdans, op maandagavond, woensdag en- dinsdagmiddag zijn er muzieklessen (zang en fanfare), op woensdagmiddag is er de voetbalschool, op maandag en woensdagavond zijn er bootcamplessen en er is doordeweeks de BSO/kinderopvang.

Daarnaast is er een samenwerking met RIBW. RIBW is een woongroep waar (psychisch) kwetsbare mensen begeleid wonen. Deze mensen kunnen overdag naar Helios komen voor hun dagbesteding. Daar helpen ze de club met bijvoorbeeld schoonmaken; sommigen doen mee met de ouderen gym. Daarnaast komen ze ook in contact andere mensen, wat goed is voor de socialisatie.

Het is ook mogelijk om stage te lopen bij Helios. Er lopen veel studenten stage bij Helios. Ze helpen bij de voetbalschool, de ouderengym of de BSO/kinderdopvang.

In 2018 wordt Helios verbouwd. Daardoor zullen er nog meer maatschappelijke en sportactiviteiten op de accommodatie komen.

Wijk voor Elkaar heeft op dit moment een facebook- en instagrampagina. Like of volg onze pagina’s om op de hoogte te blijven van wat er allemaal (naast voetbal) bij Helios gebeurt! Binnenkort wordt ook de website gelanceerd!

WvE 1WvE 2

WvE 3WvE 5

 

 

 

WvE 4

 

Joomla Template: from JoomlaShack