Welkom bij SV Helios

Opzeggen en overschrijven

Het seizoen 2017/2018 zit er alweer bijna op. Het moment voor alle leden om zich te bezinnen op het nieuwe seizoen. Hieronder de spelregels voor leden die willen stoppen, of zich willen laten overschrijven naar een andere vereniging.

Opzeggen van het lidmaatschap:

Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren en kan

• per brief aan de secretaris van SV Helios / Postbus 191 / 7400 AD Deventer, of
  • per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een kopie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een opzegbrief kan hier gedownload worden.

Bij de opzegging - per brief of per mail - moet duidelijk worden aangegeven of de persoonsgegevens wel of niet bewaard mogen worden t.b.v. historiek/reünie.

De schriftelijke opzegging moet uiterlijk 1 juli 2018 bij Helios ontvangen zijn. Bij opzegging ná 1 juli is voor het gehele volgende seizoen contributie verschuldigd. Mondelinge afmeldingen bij leiders, trainers e.d. gelden niet als een formele opzegging.

Overschrijving naar een andere vereniging:

Sedert december 2016 verloopt de overschrijvingsprocedure helemaal digitaal en werkt als volgt:

Als je naar een andere vereniging wilt kun je je daar aanmelden met je relatiecode en/of je spelerspas. Bij de nieuwe vereniging vul je een inschrijfformulier in en deze vereniging vraagt vervolgens via het administratieve systeem “Sportlink” de overschrijving digitaal aan. De oude vereniging krijgt hiervan een melding en moet digitaal akkoord geven. (Het is dus niet meer mogelijk om overschrijvingsformulieren in te laten vullen en naar de KNVB te sturen.)

♦ Voordat je je aanmeldt bij een nieuwe vereniging is het van belang dat je aan alle betalingsverplichtingen hebt voldaan. Is dat niet het geval, dan kan door Helios geen goedkeuring worden verleend aan de overschrijving.

Let op: De reguliere overschrijvingsperiode sluit op 15 juni 2018 om 23:59 uur!!

Houd er rekening mee dat vrijwilligers niet 24 uur per dag en 7 dagen per week voor hun club beschikbaar zijn. Regel daarom je zaken tijdig en niet op het laatste moment!

Joomla Templates: from JoomlaShack