Welkom bij SV Helios

Gerard Kok nieuwe voorzitter van SV Helios

Gerard KokMaandag 4 maart ben ik benoemd als de nieuwe voorzitter van onze vereniging.

Ik ben Gerard Kok, 68 jaar jong, getrouwd met Hermien en vader van twee dochters en opa van twee kleinkinderen die beide voetballen bij SV Brummen.

Ik ben in 1960 begonnen bij de pups van Helios. Op 16 jarige leeftijd naar de athletiekvereniging Coubertin gegaan en in 1976 weer lid geworden van Helios. Daar heb ik vier mooie jaren gekend in het vierde met allemaal oud eerste elftalspelers.
Na mijn actieve voetbaljaren ben ik 13 jaar leider geweest. Tien jaar de a- jeugd en drie jaar het eerste elftal. De jaren daarna zeker Helios blijven volgen, me bezig gehouden met zowel het 75 jaar bestaan, het eeuwfeest en het jubileumboek. De laatste vijf jaar elke maandag en nu vrijdag bij de onderhoudsploeg en een maal per jaar in december in een andere hoedanigheid.

Ik heb er veel zin in en zie naast de problemen die er ongetwijfeld zijn ook de mooie zaken, en dat zijn er gelukkig veel. Als voorzitter wil ik me vooral inzetten in het verbinden en ben daarom ook heel blij met het nieuwe beleidsplan van ons technisch hart waarin naast het voetbal ook verbinding wordt gezocht en activiteiten ontwikkeld richting de ouders. Ook belangrijk voor de komende periode is de ontwikkeling tussen vereniging en stichting. Nieuwe activiteiten en accommodatie, in welke vorm dan ook, zijn zeer belangrijk voor de toekomst van SV Helios. In de gesprekken die ik tot nu binnen de vereniging heb gevoerd zie ik enthousiaste, kritische maar zeer zeker heel betrokken mensen.
Ik wil mijn steen daarin bijdragen, u hopelijk ook.

Gerard Kok

Joomla Template: from JoomlaShack