Welkom bij SV Helios

Rooster kantinedienst - April 2019

Beste leden,

Hieronder staat het kantinerooster voor deze maand. Sta je er op zorg dan dat je er bent en op tijd.
De afgelopen weken komt nagenoeg niemand opdagen. Dat is leuk voor de clubkas, want de boetes worden echt wel geïncasseerd, maar wij als vaste bar-vrijwilligers (ja wij doen het ook vrijwillig) hebben hier niets aan. Wij kunnen ons de naad uit de broek werken om een en ander toch voor elkaar te krijgen, zodat de kantine wel open kan.
Zowel voor onze leden en zeker voor de uitspelende teams kunnen wij als vereniging het niet maken om de kantine dicht te doen omdat er geen vrijwilligers zijn komen opdagen, jij wilt toch ook bij een (uit)wedstrijd een kopje koffie of iets anders kunnen kopen.

Dus kijk goed of je erop staat en/of attendeer elkaar erop.
(Het rooster voor het hele seizoen staat op de site, kijk vooruit en noteer het in je agenda)

Bij voorbaat dank en tot ziens in de kantine.

Het kantinebeheer

rooster 0419