Welkom bij SV Helios

Joep gaat naar Go Ahead Eagles

Joep kwam na de zomer van 2013 bij Helios op een zaterdagochtend zich melden om te gaan trainen bij Rob. Na de winterstop is hij competitie gaan spelen in de F8. Daar vielen zijn voetbalkwaliteiten gelijk al op. Om die reden heeft hij de seizoenen daarna altijd in een team gespeeld met kinderen van een jaar ouder. Na trainingsstages tijdens dit seizoen bij Go Ahead Eagles, heeft hij nu een uitnodiging ontvangen om bij hen in de JO13 te komen voetballen. Op deze uitnodiging is Joep in gegaan.

Joep site 1SV Helios is hartstikke trots en wenst Joep heel veel succes bij zijn nieuwe club. We hopen dat je je gezicht blijft laten zien bij ons. Als aandenken aan onze mooie club hebben we jou nog een attentie gegeven op de afsluitende teamavond van je huidige JO13-1 team. Waarmee je het afgelopen weekend nog 2 toernooien gewonnen hebt.

Gefeliciteerd, veel succes, maar ga er vooral van genieten en plezier hebben.

Technisch hart SV Helios.

Joomla Template: by JoomlaShack