Welkom bij SV Helios


Zomerkamp 2019: opnieuw heel geslaagd

Afgelopen weekend was het weer zover: het Helios Voetbal Zomerkamp bij kampeerboerderij de Langenberg in Rijssen. Kinderen van de mini's tot en met de JO12 waren van de partij. Bij aankomst kreeg iedereen een mooi blauw T-shirt gesponsord door Intertermo.

IMG 7962Vrijdagavond werd, nadat iedereen zich had geïnstalleerd, begonnen met een speurtocht, die extra spannend werd door het nepverhaal van de Jeugdtrainers over Jordy van der Kaag. Met zaklantaarns en een fotoroute gingen de kinderen enthousiast op pad. Naarmate het donkerder werd vonden sommige kinderen het toch wel een beetje spannend, maar iedereen heeft weer veilig de route naar de kampeerboerderij teruggevonden.

Op vrijdagavond gingen de kinderen laat slapen en werd er nog gegriezeld met enge maskers op een leuke manier. Een paar enthousiastelingen waren midden in de nacht tot blijdschap van de begeleiding de tafels al aan het dekken om in alle vroegte daarna heerlijk een potje te gaan voetballen. Na het ontbijt werd er begonnen met de zeskamp en het toernooi. Goed mikken door de gatengoal, tactisch teamoverleg bij de puzzels, kopje onder bij het kikkers happen en snelheid en balbeheersing bij de slalom. Ook bij het toernooi werd er fanatiek gevoetbald.

Als avondeten een patatje met een snack van Westrik snack uit Bathmen, die supersnel iedereen van eten wist te voorzien. Vlak voor de wedstrijd van de GA Eagles de prijsuitreiking van de zeskamp en het toernooi. IMG 8136Als prijsje mochten de winnaars iets lekkers uitzoeken uit de snoepwinkel, die aan het eind bijna volledig was uitverkocht.

Zaterdagavond werd het al heel wat rustiger, iedereen moest toch een beetje bijkomen van de eerste nacht. Alleen de JO12 wilde nog wel een feestje bouwen en die mochten dan ook nog als oudsten even gezellig bij de begeleiding aanschuiven bij het kampvuur, voordat zij ook lekker in hun slaapzak kropen.

Zondag alles snel opgeruimd, ingepakt en schoongeveegd met goede hulp van de kinderen. Daarna was er nog tijd om de overgebleven energie kwijt te raken op het springkussen of bij een partijtje voetbal totdat de ouders de kinderen weer op kwamen halen. Als herinnering een vaantje mee naar huis wederom met dank aan Intertermo.

Als begeleiding kijken we terug op een super gezellig geslaagd Helios Voetbal Zomerkamp. Iedereen bedankt die dit heeft mogelijk gemaakt, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Jullie gaan volgend jaar toch ook allemaal weer mee?

IMG 8170

Joomla Template: by JoomlaShack