Welkom bij SV Helios


1e selectietraining O13/O15 groot succes!

Meer dan 70 kinderen deden mee aan de eerste van drie selectietrainingen voor de nieuwe indelingen voor het komende seizoen.

Met maar een paar afmeldingen was de opkomst groot en zo begonnen we om 18.30u met de O13 groep. Voor deze groep werd besloten om allerlei oefeningen uit te zetten, om alle vaardigheden van een jeugdspeler te kunnen beoordelen. Met twee beoordelaars per onderdeel werd er objectief naar ieder individu gekeken.

Om 19.30u konden we starten met de O15 groep. Deze groep werd in vier teams verdeeld en zo werden er op beide velden telkens twee kleine partijen gespeeld, na 16 minuten wisselen. Ook daar hebben we ieder team van twee beoordelaars kunnen voorzien, om zo weer een objectief en eerlijk beeld van onze jeugdspelers te krijgen.

Het was wat ons betreft een zeer geslaagde eerste avond. We zien jullie graag weer op vrijdag 12 april voor de tweede training. Voor die avond graag weer aanmelden bij je trainer/leider.

Voetbal je niet bij Helios, maar wil je wel aansluiten bij de tweede training? Dan ben je van harte welkom en zien we jouw aanmelding graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot dan.

Technisch hart

O13-O15-selectietraining

Joomla Template: from JoomlaShack