Welkom bij SV Helios

24 t/m 26 mei 2019: Helios zomerkamp voor jeugdleden t/m JO12

Na het succes van afgelopen jaar hebben een aantal vrijwilligers en de organisatie van vorig jaar besloten dat een voetbalclub zonder voetbalkamp toch echt niet kan en wordt er dit jaar wederom een zomerkamp georganiseerd!

De locatie is geregeld en natuurlijk hopen wij dat ook dit jaar zoveel mogelijk voetballertjes zich weer zullen inschrijven. Op 1 maart opent de inschrijving via de website t/m 31 maart. Het leukst is het natuurlijk als je hele team meegaat! Dus help je teamleden herinneren om zich op tijd in te schrijven en vraag aan jullie leider en trainer of ze ook met jullie meegaan!zomerkamp 19

We gaan van vrijdag 24 t/m zondag 26 mei 2019 met de jeugd van Helios naar groepsaccommodatie 'De Langenberg' in Rijssen (35 km van Deventer). Meer informatie over deze mooie accommodatie is te vinden op www.delangenberg.nl.
Noteer dit weekend alvast in je agenda.

Dat geldt uiteraard ook voor enthousiaste leiders en trainers van de jeugd, het zou super zijn als jullie samen met je hele team aanwezig zijn. Jullie kennen deze kinderen natuurlijk het best en een vertrouwd gezicht is altijd fijn. Mocht je als trainer of leider onverhoopt toch niet kunnen? Misschien kunnen dan andere ouders uit het team mee als begeleiding. Mocht dit ook niet lukken geef dit dan bij ons als organisatie aan, dan kunnen we naar een oplossing zoeken, zodat jouw team toch mee kan op voetbalkamp!

Mocht u op dit moment als ouders, leiders of trainers al vragen hebben, dan kunt u deze vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg er dus voor dat je erbij bent om er met elkaar een geweldig weekend van te maken!!!!

Wij hebben er zin in!!

Organisatie zomerkamp Commissie,