Welkom bij SV Helios

Helios Meiden Pubquiz 2018

PubquizVrijdag 14 december werd er voor de meidenteams van Helios een 'gezellige avond' georganiseerd. Wat er op het programma stond, was nog een verrassing. De kantine was voor de gelegenheid door Andy en Vincent omgetoverd tot een sfeervolle kroeg. Bij binnenkomst werden de meiden verdeeld in teams en langzaam werd duidelijk wat de avond ging brengen: een heuse pubquiz! De pubquiz stond onder leiding van Johan en zijn lieftallige assistente Danyelle.

Nadat de telefoons uitgezet waren werden de teams in 9 rondes blootgesteld aan de meest uiteenlopende vragen, foto's, muziek- en filmfragmenten. Vele leuke, interessante, (on)zinnige, verrassende vragen in diverse categorie├źn kwamen voorbij. Tijdens de muziekronde werd uit volle borst meegezongen en had de MO17 hulp nodig van de MO13 bij een vraag over een Barbiefilm. Iedereen weet nu dat in 2012 de blobvis het lelijkste dier op aarde was, welk sterrenbeeld je bent als je op 14 december geboren bent, Schalke'04 de enige club in de Bundesliga is zonder de naam van de stad in de clubnaam, Dirk alias Bob de Bouwer toch echt ouder is dan Ronny M. en dat het in Nigeria even laat is als in Nederland.

Naast dat de tafels royaal gevuld waren met diverse versnaperingen werd er ook veelvuldig rondgegaan met warme hapjes, allemaal mogelijk gemaakt door Albert Heijn Colmschate. Bij een quiz horen ook winnaars. Per leeftijdscategorie ontvingen de winnaars een mooie bal. De all-over winnaar werd team 4 van MO17-1. Zij kregen een schoenentas van Sport2000 Buitink gevuld met snoep. Maar mede dankzij Etos en Parfumerie Mooi ging niemand met lege handen naar huis.Namens de organisatie willen wij iedereen bedanken die meegeholpen heeft deze avond tot een groot succes te maken!

Pubquiz 1a

Joomla Templates: by JoomlaShack