Welkom bij SV Helios

Voorlopige Indeling jeugdteams SV Helios seizoen 2017-2018

Met grote zorgvuldigheid is de indeling van de jeugdteams samengesteld door de coördinatoren in samenwerking met de technische commissie, scouts en selectietrainers van elke categorie.

Dit seizoen hebben we na de winterstop per categorie (JO19 t/m JO9) meerdere gesprekken gevoerd in bovenstaande samenstelling en vanuit deze verschillende rollen en invalshoeken zijn wij tot deze indeling gekomen.

De indeling van de meidenteams is nog niet helemaal compleet, deze wordt zo spoedig mogelijk op de site geplaatst.

Om antwoord te geven op eventuele vragen van ouders/jeugdleden over de indeling organiseren we een inloopavond. Deze is gepland op 8 juni van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis. Een afvaardiging van de jeugdcommissie, coördinatoren, scouting en technische commissie zal hiervoor aanwezig zijn. Sommige vragen kunnen hopelijk direct worden beantwoord; is dat niet het geval dan zullen we deze noteren en hier later op terug komen.

Er zijn bij meerdere teams nog functies vacant. Indien u als ouder belangstelling heeft om leider of trainer van een van onze jeugdteams te worden kunt u dat laten weten via onze coördinator van de desbetreffende categorie of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen alle jeugdleden en ouders alvast een fijne vakantie en een sportief en plezierig voetbalseizoen.

Joomla Template: from JoomlaShack